Născocit în nord pentru întreaga lume

Încă de la primele vizite în țările nordice, am fost impresionat de frumusețea aspră a naturii și de cum aceasta a inspirat un mediu antropic simplu și elegant. Am petrecut astfel timp fotografiind nordul an de an, o lume care până la urmă mi-a influențat caracterul. Pasul firesc înainte a fost să împărtășesc aceste experiențe și cu alții. Nu doar în nord, ci peste tot în lume.

Tururile Go North sunt gândite pentru oricine-i pasionat de natură și de petrecut timp în aer liber, aparatul foto e mereu opțional. Atmosfera este relaxată și prietenoasă, cu un ritm încetinit, în care avem ocazia să ne cunoaștem mai bine și să învățăm unii de la alții.


Dorin

Portofoliul de imagini: dorinbofan.com.

Deși introvertit din fire, sunt mereu curios să aflu poveștile oamenilor pe care îi întâlnesc. Merg pe munte și fotografiez de aproape 20 de ani. Când iau pauză de la pozat, mă urc pe bicicletă sau alerg. Locuind cu familia la Târgu Mureș, am luxul de a mă pierde zilnic cu aparatul sau în alergare prin pădurea aflată la 5 minute de casă. Din când în când călătoresc departe, uneori pe bicicletă, cum a fost înconjurul Islandei acum câțiva ani, alteori cu rucsacul în spate, cum a fost prin pădurile Patagoniei. Nordul îmi este foarte drag și-ncerc să-i descopăr cotloane noi an de an.

Atestat ghid național nr. 5566/ 20.12.2016
Brevet manager în activitatea de turism nr. 25199/ 04.08.2017
Câștigător la Wildlife Photographer of the Year și GDT European Wildlife Photographer of the Year